A homokszórást bízza ránk!

Professzionális megoldásainkra akkor is számíthat, ha fém felületek előkészítése érdekli, hiszen szolgáltatási palettánkat a száraz homokszórás is erősíti! Szinterező üzemünkben vállaljuk, szakszerűen és a legnagyobb precizitással végezzük fém felületek festés előtti előkészítését, a száraz homokszórás technológiájával.

Ez tulajdonképpen egy gyors és kíméletes felülettisztítási eljárás, melynek köszönhetően nem csupán a makacs szennyeződéseket, hanem a rozsdafoltokat és festékmaradványokat is el tudjuk távolítani.

Miért olyan fontos ez? A száraz homokfúvást lehet ugyan nélkülözni, de határozottan állíthatjuk, hogy nem érdemes, mivel ez alapozza meg a különféle fém elemek felújításának magas minőségét, az arra fordított összeg megtérülését.

Ahhoz, hogy a korrózióvédelem hatékony, a festés pedig szép egyenletes legyen, fémtiszta felületre van szükség, és szemcseszórás segítségével pontosan ezt tudjuk biztosítani.

A homokfúvás technológiája kiválóan alkalmazható sérülésre érzékeny felületeken is, például karosszéria- és motoralkatrészek felületének tisztítása, felnik előkészítése esetén, vagyis kevés olyan terület akad, ahol ne lehetne hasznát venni az eljárásnak.

Amennyiben Önnek is éppen erre lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén, és kérje ajánlatunkat!