Csőhajlítás, lakatos munkák

Csőhajlító üzemünkben tárcsás illetve tüskés rendszerű gépekkel végzünk különböző csőhajlítási feladatokat, illetve ívelési feladatokat

Rozsdamentes alapanyagokból illetve sima vas anyagokból igény szerint készítünk el széria, sport vagy bármilyen egyedi megrendelést magán személyek és cégek részére egyaránt, továbbá lehetséges nálunk a nagy sorozatú  gyártás is.

Szervizünkben szakképzett kollégák nagy tapasztalattal valósítják meg az ön elképzeléseit.

Gyártási tevékenységünk során fontosnak tartjuk az egyenletes, magas minőséget, vevőink megelégedettségét.

Üzemünkben képesek vagyunk 16-tól 60mm átmérőjű csövek illetve zárt szelvények meghajlítására precíziós gépeink segítségével. Minden hajtás egyedi árképzés alá esik, ezért kérjen árajánlatot az ajánlatkérő oldalunkon vagy közvetlenül az alábbi email címen: info@szervalduo.hu

Miért döntsön csőhajlítás szolgáltatásunk mellett?

Legyen szó építkezésről vagy ipari területről, mindenhol találkozunk különböző csövekkel, melyek eltérő méretekkel és alakzattal rendelkeznek. Ahhoz, hogy utóbbi megvalósításra kerüljön, a csöveknek megmunkáláson kell átesniük, ám nem mindegy, hogy milyen technológiával és eszközökkel végzik ezeket a műveleteket. A csövek ugyanis eltérő vastagságú fém alapanyagokból készülnek, így hol erőteljesebb, hol kíméletesebb erőt kell kifejteni a csőhajlításhoz. Ha megbízható és színvonalas csőhajlítás szolgáltatásra van szüksége, jó helyen jár!

A csőhajlítás terén sokéves gyakorlattal és tapasztalattal rendelkezünk, ennek köszönhetően vállalkozásunk folyamatosan fejlődik, mind szakmailag, mind pedig az eszközparkot illetően, így szolgáltatásunk korszerű és magas színvonalat képvisel. A csőhajlítás során minden igényt megvalósítunk, számunkra nincs lehetetlen, ebben pedig modern technológiánk és gépeink is segítenek minket.

Ha Önnek is csőhajlításra van szüksége berendezésgyártáshoz vagy építkezéshez, forduljon hozzánk bizalommal!

Miért döntsön csőhajlítás szolgáltatásunk mellett?